Derbyssä vastassa Puleward City

Torniosta ollaan vasta kotiuduttu, niin keskiviikkona jo jälleen pelataan, tällä kertaa tutussa Pateniemessä kotiottelun merkeissä, kun vastaan asettuu paikallisvihollinen Puleward City.

Kotijoukkueena keskiviikkona pelaava Villan Pojat on päässyt tasapelikierteestään eroon ja oppinut voittamisen jaloa taitoa viimeisissä kahdessa ottelussa. Voittojen myötä sarjataulukostakin on löydetty paikka kärjen tuntumasta kahdeksalla pisteellä.

Vierailija Puleward City on pelannut yhden pelin punaisia vähemmän ja saalistanut näistä yhden voiton sekä kaksi tappiota. Jokainen ottelu on päättynyt yhden maalin eroon, joten vierailijaa ei sovi kuitenkaan arvioida laisinkaan.

Nelosen sarjataulukko ennen keskiviikon kamppailua.

Joukkueet kohtasivat toisensa harjoitusottelussa ennen kauden alkua, jolloin Heinäpään tekonurmella Puleward nujersi Villan Pojat ansaitusti lukemin 1-3. Lopputulosta liikaa selittelemättä kumpikin joukkue kärsi ottelussa suurista määristä poissaoloista koronan jyllätessä joukkueissa, joten kentällä keskiviikkona nähtänee monilta osin erinäköiset miehistöt kuin keväällä.

Punaiset ovat otteluillan aatonaattona positiivisen ongelman äärellä. Pelaajia otteluun valmennusryhmällä on todennäköisesti valittavana enemmän kuin kokoonpanoon on mahdollista kirjata. Poissaoloina lauantain ottelun tapaan vielä Heikki Havana sekä Mika Mäntynen. Kaksikon lisäksi sivussa ovat muun muassa Peter Petros, Ville Lindholm sekä Manu Mäkelä. Paluun pelaavaan miehistöön tekee toppari Juha Salmela sekä kapteeni Mikko Lapinniemi.

Harmillisena uutisena kerrottakoon Puleward-pelin olevan todennäköisesti viimeinen taisto toistaiseksi, jossa on mahdollista nähdä Helsingin taikurin Eeli Sissosen pelaavan punapaidoissa. Siviilielämä vie miestä etelä-Suomeen ja jatkossa joku muu joukkue saa nauttia Kannelmäen Cannavaron pulkkataklauksista.

Eeli Sissonen saattaa pukea keskiviikkona punanutun viimeistä kertaa päällensä.

Vaikka Sissonen kentällä ja kentän ulkopuolella isoja saappaita jättääkin tyhjäksi on mukavaa ilmoittaa, että viime kaudella joukkueeseen liittynyt Jaakko Nissilä tekee paluun oululaispaitaan Ruotsin opiskelukomennuksensa jälkeen. Vielä keskiviikkona miestä ei kokoonpanossa nähdä, mutta kesäkuun puolella Nissiläkin tehnee kauden ensiesiintymisensä viheriön puolella.

Kahden ottelun voittoputkessa Pojat ei lähde tällä hetkellä Nelosessa nöyristelemään ketään, vaan jokaista ottelua lähdetään pelaamaan vain voitto mielessä. Suosittelenkin vahvasti saapumaan runsaslukuisena yleisönä seuraamaan Pateniemeen keskiviikkona kaupungin parasta alasarjajalkapalloa. Mikäli olet kuitenkin estynyt tulemaan taikka olet seuran etäkannattaja, ilolla voin ilmoittaa ottelun tulevan jälleen kerran seuran YouTube-kanavalla suorana lähetyksenä kera selostuskaksikon sekä Visiokonsulttien laadukkaan kuvauksen. Tällä kertaa tarjolla on myös Pateniemen kuvaustorni, jolloin tuotannon laatu ei jää ainakaan olosuhteista kiinni. Keskiviikon otteluisäntänä toimii seuran yhteistyökumppani Tekantti Oy.

Ottelua voit seurata tästä linkistä https://www.youtube.com/watch?v=-ORDOef96dQ

Villan Pojat – Puleward City keskiviikkona 25.5. klo 19.30 Pateniemen tekonurmi.