HauPa vastassa Pateniemessä

Pienoinen pelitauko alkaa olemaan keskikesän helteiden jälkeen käsitelty ja Nelosen alkusarjan jälkimmäinen puolisko pääsee toden teolla käyntiin.

Torstaina Pateniemen samettiselle tekonurmelle Villan Pojat saa vastaansa Haukiputaan Pallon kakkosjoukkueen, joka majailee sarjataulukossa heti Poikien alapuolella sarjasijalla 6.

Vierailija HauPa on vahva sekoitus sekä putaalaista nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa viisautta. Nuoret, mutta jo useita vuosia miesten pelejä tahkonneet Kohosen veljekset höystettynä Erno Blomsterilla, Toni Kaikkosella sekä Antti Wiikillä ja kumppaneilla tuottavat harmaita hiuksia Poikien valmennusportaalle. Nuoria miehiä ruodussa joukkueessa pitävät edustuksen miehet miten mukaan pääsevät Kolmosdivarin otteluistaan. Joukkueen mukana on kauden aikana pelannut muun muassa entinen AC Oulun kapteeni Iiro Vandell, kuin myös ikinuori Heikki Halmet.

Jaakko Nissilän terävät jalat joutuvat torstaina töihin.

Kotijoukkue Villan Pojat saa jalkeille juhannuksen jälkeiselle torstaille yllättävänkin vireäjalkaisen miehistön täyttä vaihtopenkkiä myöden. Ottelu pelataan sääennusteen mukaan infernaalisessa helteessä, jossa vaihtopelaajat tulevat enemmän kuin tarpeeseen kummallekkin joukkueelle ottelun aikana.

Sarjataulukko 29.6.

Ottelu toimii myös suunnannäyttäjänä ylä- ja alaloppusarjojen osalta. Tasaisessa sarjassa paikasta auringossa ei voi laskea tässä kohtaan yhtäkään joukkuetta pois. Samoin myös jokaisella ottelulla on omanlaisensa kuuden pisteen panos. Poikien tuleekin torstaina saada kahden ottelun tappioputki poikki, sillä enempää eroa sarjan kärkijoukkue KTU:hun ei ole syytä enää antaa.

Tervetuloa aurinkoiseen Pateniemeen seuraamaan ottelua Haukiputaan Palloa vastaan klo 19.30, otteluisäntänä toimii SAK. Mikäli olet estynyt saapumaan otteluun tullaan peli myös lähettämään suorana lähetyksenä seuran YouTube-kanavalla. ( https://www.youtube.com/watch?v=Guu-n-_bhVw )

Villan Pojat – HauPa/2 30.6. klo 19.30 Pateniemen tekonurmi.