Haurun otteluennakko: Kauden kovin haaste odottaa Kajaanissa

Villan Poikien kauden viimeinen Oulun alueen ulkopuolelle suuntautuva pelireissu on edessä huomenna, kun Kajaanissa vastaan asettuu Kajaanin Palloilijat. Kyseessä on ehdottomasti kauden kovin haaste ja Poikien pitkä voittoputki on todellisessa vaarassa, kun kotijoukkue jahtaa sinettiä sarjavoitolleen. Voitolla KaPa varmistaa ykköspaikan.

KaPa on uuden tulemisensa aikana voittanut kaikki neljätoista sarjakotiottelua järjenvastaisella maalierolla 104–4. Tämän kauden löylytyksiin lukeutuu mm. yhdeksän maalin voitto Oulun Tarmosta ja kymmenen maalin voitto Santasta. Joukkueiden edellinen kohtaaminen toukokuussa oli kajaanilaisten juhlaa, kun KaPa pyöritteli Villan Pojat kumoon Pateniemessä 6–2. Kovatempoinen ottelu oli värikkäiden vaiheiden jälkeen vielä tauolla tasan, mutta lopulta vieraiden materiaali oli Pojille liikaa.

Brassi Thiago Trindade on kajaanilaisjoukkueen johtotähtenä latonut tälle kaudelle julmat 23 osumaa. Edison Mafla ja Tuomas Nurkkala ovat säestäneet kahdeksalla maalilla kumpainenkin, myös Villan Mikael Väyrynen on paukutellut saman määrän.

Onnistuneen pelaajarekryn myötä vieraspeleihinkin riittää väkeä. Tavoitteena tietenkin pilata kajjjaanilaisten nousujuhlat ja vankistaa kakkospaikkaa kauden kovimmalla pisteryöstöllä. Agentti on nakit ja muusi Martti Servo & Napanderin keikalla Höyhtyän ostarilla. Eilen juhlakansaa viihdytti suosikkinäyttelijäni mukaan nimetty Don Johnson Big Band. Höhärillä olen kuin herran kukkarossa.

Agentti Kleemolan arvio

Poissaoloja on runsaasti, mutta laajasta ringistä löytyy kelvolliset eväät reissuun. Eteenpäin on totisesti menty viime syksyn Kajaanin keikasta, kun otteluun lähdettiin kymmenellä pelaajalla.

Kainuun Sanomat näyttää ottelun suorana tilaajilleen. Kuukauden tutustumistilaus maksaa yhden euron.

KaPa – Villan Pojat sunnuntaina 27.8. klo 16.30 Liikuntapuiston tekonurmi