Haurun otteluennakko: Pojat Sarkkirantaan Ajaxia kaatamaan

Kesän viimeiset tuulet johdattavat Villan Pojat huomenna Kempeleen Sarkkirantaan, jossa kohdataan sarjakolmonen Ajax. Ratkaisuotteluiden syys on koittanut ja näissä karkeloissa todelliset pelimiehet nousevat esiin. Voitolla Pojat ottavat ison kiinnityksen sarjan kakkospaikkaan.

Joukkueiden edellinen mittelö päättyi Ajaxin juhliin Heinäpäässä, kun Sampo Kuusela jysäytti mykistävällä yläkulmapommilla pisteet vierasjoukkueen matkaan. Alkukaudella huippuvireessä porskuttaneiden Kempeleen sinivalkoisten otteet ovat viime aikoina ailahdelleet. Loppusarjassa Ajax on kuitenkin kahden pelin jälkeen ilman tappioita. OuTa vieraili Kempeleessä tasaamassa pisteet ja Santa poistui kotimatkalle tappion kera.

Villan Poikien sunnuntai Kajaanissa päättyi katkerasti, kun KaPa väänsi viime hetken maalilla voiton. Samalla napsahti poikki punaisten viiden pelin mittainen voittoputki. Poikaporukalla on ollut muutaman päivän ja kaksien harjoitusten verran aikaa palautua rankasta taistelutappiosta. Huomenna Sarkkirannan urheilupyhätössä nähdään nouseeko joukkue uudestaan liitoon ja niistää Ajaxin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017.

Torstain kohtaamiseen lähdetään hyvällä kokoonpanolla hyvässä pelivireessä. Nyt on aika näyttää, että joukkue kykenee voittamaan myös samoista sijoista taistelevia joukkueita keskinäisissä kohtaamisissa. Ei tekosyitä, vaan liekkiä ja Laukkaa.

Agentti kätyreineen pyrkii hankkimaan kolmen pisteen arvoisen lahjan vastikään täysi-ikäisyyden saavuttaneelle Hugo Hietajärvelle. Topparikolossin armoton dominointi on tuonut silmiini veet ja mieleeni muistot nuoren Kleemolan oppivuosista Pattijoen Tempauksessa.

Agentti Kleemolan arvio

Tärkeään otteluun Villa saanee jalkeille jopa kauden vahvimman rosterin, olettaen ettei kesämökkien ja talvipuutarhojen kutsu vie miehiä mennessään viimeisenä iltana. Patrik Peltoniemi on varmuudella huilivuorossa korttitilin täyttymisen myötä. Valmennusvastuu on siirretty loppukaudeksi apuvalmentaja Niko Tikkasen harteille pelaajavalmentajana toimineen Chijoke Festuksen jatkaessa kohti uusia haasteita. Seura kiittää Jokkea panoksestaan ja toivottaa onnea tulevaan.

Ajax – Villan Pojat torstaina 31.8. klo 18 Sarkkirannan stadion