Haurun otteluennakko: Työväki nousee vastustamaan Villan Poikia

Juhannus on mökkeilty, rillattu ja saunottu alta pois, joten on jälleen aika palata vihreän veran shakin pariin. Pateniemen sähköisessä perjantai-illassa Garri Kasparovin lailla hyökkäävä poikajoukko saa vastaansa KTU:n eli Kellon Työväen Urheilijat. Edellisen kerran KTU on nähty Villan vieraana peräti neljä vuotta sitten.

Kellon pienen gallialaiskylän ylpeys KTU oli viime vuonna alkusarjan sensaatiojoukkue. Peräti seitsemän ottelun voittoputkessa viilettäneen ryhmän meno tyssäsi kuitenkin kuin seinään. Loppusarjan murheellinen saldo oli yksi tasapelipiste viidestä ottelusta. Luonnollisesti tuo piste napattiin lähes yhtä hirvittävän loppukauden pelanneilta Pojilta.

Kuluva sesonki on alkanut työväeltä maltillisemmin ja tällä hetkellä joukkue roikkuu kiinni viimeisessä paikassa ylempään jatkosarjaan. Vaikeita otteluita on tosin vielä jäljellä, kun Villan lisäksi kohtaamatta on kärkikastista KaPa ja Ajax. KTU:n paikka auringossa on siis tällä kertaa huomattavasti tiukemmassa.

Villan Poikien kaksi edellistä ottelua sujuivat alle odotusten, kun OuTa ja Ajax pyörittelivät Pojat kumoon. Pieni tauko tulikin hyvään paikkaan ja toivon mukaan nuo ottelut on nollattu täysin. Alkusarjan loppuohjelma ei sarjataulukon perusteella pitäisi olla suunnattoman vaikea, joten kahden kärkeen sijoittuminen ennen loppusarjoja on täysin realistinen tavoite.

Pojilla ollut tapana syttyä kellolaisia vastaan. Tekarilla on oltu niskan päällä, nurmella haettiin kaksi kertaa viime vuonna tulos. Molemmilla kerroilla agentti kaivettiin sarkofagista ylös ja takaa noustiin rinnalle. Hyvällä maltilla ja tolkulla joukkuepelillä on kolme pistettä lähellä jäädä kotijengille.

Agentti Kleemolan arvio

Pelimiehiä on taas runsaasti käytettävissä ja penkiltäkin löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Valmennus on ladannut hihaansa ison nipun ässiä, kun huomenna mukana nähdään useampiakin kautensa vasta aloittavia pelaajia. Sykähdyttäviä comebackeja on siis odotettavissa Patelan hornankattilassa.

Villan Pojat – KTU perjantaina 30.6. klo 19.30 Pateniemen tekonurmi