Jäähyväisten aika – Liminka perjantaina vastassa Pateniemessä

Perjantaina pelataan Pateniemessä pisteistä, kun vastaan asettuu back to back -ottelussa Limingan Pallokarhut.

Ottelussa panoksena normaaliin tapaan on Pojille tärkeät kolme pistettä, kuitenkin suurin mielenkiinto pelissä kiinnittyy seuran maalikuninkaaseen Miikka Koivuniemeen, joka pelaa ainakin toistaiseksi viimeisen ottelunsa punanutussa.

Viime lauantain laiskanpulskea vieraspeli Limingassa on huuhdottu muistoista pois ja perjantaina kentällä nähdääkin poikkeuksellisen taitava ja nimivahva joukkue. Koivuniemi saanee jäähyväisotteluunsa rinnalleen pelimiehiä, kuten serkkupoika Lapinniemen, Mesilaakson sekä suuresti ihailemansa Jaakko Nissilän.

Puolustuslinja on täydessä kunnossa poislukien Verner Jannéa, joka on missä onkaan, paluun kokoopanoon tekee kuitenkin konkari Juha Salmela. Maalivahtina jatkaa vakuuttavia otteita esittänyt Jesse Ivanoff ja hyökkäykseen on laittaa kovavireiset Tuomas Turunen sekä Teemu Mattila, taustatukea tarvittaessa valmiina on antamaan Tommi Welling.

Osaako kukaan muu joukkueesta potkaista kulmaa kuin Koivuniemi?

Huippufutaaja harjoituksissa sekä otteluissa, maaliuhka aina ollessaan pallossa, jättää valtaisan aukon joukkueeseen kentällä ja sen ulkopuolella.

Maalivahti Heikki Havana Miikka Koivuniemestä

Serkkupoika, joukkuekaveri, halutessaan sarjan paras pelaaja ja kaikenkaikkiaan hieno mies.

Kapteeni Lapinniemi

Sen minkä minä teen jalkapallolla Miikka tekee appelsiinilla.

Vatche Alexanian.

Tätä ottelua ei kannata jättää välistä, tervetuloa Pateniemeen!

Villan Pojat – Limingan Pallokarhut 13.8.2021 klo 19.30 Pateniemen nurmi