Kohtalon ottelu lauantaina

Villan Pojat päättää kautensa lauantaina Hiukkavaarassa kohtaamalla nousutaistelussa paikallisen Puleward Cityn.

Derbytaistelusta ei panoksia puutu, vaan ottelun voittaja marssii sarjaporrasta ylemmäs, kun häviäjä joutuu tyytymään myös ensi vuonna peleihin Vitosessa, tasatuloksella vierasjoukkue Villan Pojat suuntaa ylös ja Puleward joutuu pettymään.

Nokittelu internetin keskustelupalstoilla ja kaupungin anniskeluravintoloissa on aloitettu heti viime viikon launtaina, kun huomisen ottelu merkitys selvisi kummallekin joukkueelle. Taiston häviäjälle ei ole tulossa todellakaan helpot viikot katkeraa kalkkia niellessä.

Villan Poikien manageri Pasi Laukka ei ole kuluvan viikon aikana nukkunut öitään rauhallisesti, puhelin on pirissyt pelaajistolla ja hallituksella, kun Laukka on pommittanut tekstiviestejä peliä odotellessaan.

Upeaa aikaahan tämä on, mutta en kyllä kestäisi yhtäkään päivää enempää tätä odotusta, viikonloppuna on varmasti tunteet pinnassa, uskon että pojat takaavat niiden olevan vain ja ainoastaan positiivisia.

Pasi Laukka

Siipirikkoisen viime viikon jälkeen kokoonpano on taas täynnä pelaajia, joista jokainen on valmis antamaan kentällä kaikkensa voiton eteen. Jokainen mies on sitä mieltä, että tämä seura kuuluu ylemmäksi pelaamaan ja kohti kovempia vastustajia. Lauantain vastus ei kuitenkaan ole mikään heittopussi, vaan jatkosarjassa niin OHF:n kuin FC PaKankin kaatanut Puleward City, josta löytyy laadukkaat pelaajat kentän jokaiselle pelipaikalle. Manageri Ville Putila on varmasti valvonut öitä luoden parasta mahdollista taktiikkaa Poikien kaatoa varten ja kentälle astelee huippuunsa viritetty kotijoukkue.

Herra ja hidalgo, mies ja myytti. Pasi Laukka.

Valmennuskaksikko Gonzalez & Määttä pääsee otteluun loistavista lähtökohdista, vakiorungosta poissa on ainoastaan Juha Salmela, Verner Janné, Valtteri Impola sekä Tommi Welling ja kokoonpanoon saadaan taas tutummin täysi rosteri.

Joukkueiden kauden aikaisemmat kohtaamiset ovat kumpikin päättyneet Villan Poikien voittoihin lukemin 5-0 ja 4-2, näillä ei kuitenkaan huomenna ole mitään merkitystä, kun pelataan noususta. Lisälatausta otteluun tuovat myös vastapuolella pelaavat entiset Villan Poikien pelaajat Roope Pietilä ja Jussi Linnaluoto.

Ottelua ei voi liikaa korostaa, joukkue ja seura on tehnyt töitä maaliskuusta saakka tavoitteena olleen nousun eteen ja huomenna se on omalla esityksellä otettavissa. Tule kannustamaan Villan Pojat voittoon.

Puleward City – Villan Pojat 25.9. klo 14.00 Hiukkavaara TN