Lauantaina SirSin vieraaksi

Kesäkuun alun pienoinen lomapätkä on Poikien osalta lusittu alta pois, kun lauantaina päästään autoilemaan kohti Lappia ja Pelloa, jossa Poikia odottaa kotijoukkue Sirkkakosken Sisu.

Nelosen ainoana tappiottomana joukkueena jatkavat punanutut lähtevät vierasmatkalle iskukykyisellä, mutta varsin kapealla joukkiolla. Aloituskokoonpanon keski-ikä kolkuttelee lähes ärjymäisiä lukemia, kun kentälle lauantaina joukkueen johdattaa joukkueen ikänestori Heikki Havana, joka on Hailuodon tunnetuin tähti heti kirjastokoira Murun jälkeen.

Heikki Havanaa ja Murua yhdistää hailuotolaisuuden lisäksi myös intohimo ruokaan.

Kevyestä aasinsillasta päästessämme itse asiaan saa Villan Pojat Havanan lisäksi kehiin myös täysin uuden kasvon, kun Kemissä KePSin riveissä aiemmin tuhmuuksia tehnyt hyökkääjäkolossi Tero Tikkala liittyy joukkueeseen hätäapuna. Harjoituksissa maaliverkkoja rikkonut John Carewin fysiikan omaava kärki tulee olemaan lauantaina umpivaarallinen maaliuhka koko 90 minuuttisen ajan.

Kotijoukkue Sirkkakosken Sisu, joka nimestään huolimatta pelaa kotiottelunsa lähinnä kaikkialla muualla kuin Sirkkakoskella on viime kaudelta tuttu vastustaja. Tuolloin Rovaniemellä pelatussa ottelussa Pojat olivat 2-3 vahvempia. Oululaisista maalinteossa tuolloin onnistuivat Paloniemi, Mattila sekä Kleemola, joista yksikään ei ole kuitenkaan lauantaina Poikien mukana.

Kotijoukkue SirSi on aloittanut pelikauden yskähdellen kärsien ensimmäisestä viidestä ottelustaan neljä tappiota. Sarjataulukon ei sovi kuitenkaan vierailijoita hämätä, sillä Sisu on pelannut neljä ottelua vieraskentällä sarjan kärkipään joukkueita vastaan taistellen tasapäisesti muun muassa viime viikonloppuna Kainuun Ärjyn vieraana taipuen vain yhdellä maalilla.

Kotijoukkueen pelaajia silmäillessä erityistä mielenkiintoa herättää joukkueen 25-vuotias Simo Majander, joka vastoin monia Villan Poikien pelaajia on pelannut Veikkausliigassa sekä myös U19 maajoukkueessa. Oululaisilla on tosin heittää kentälle Kokkola Cupin voittanut Ville Määttä, toimitus ei löytänyt Majanderin Kokkola Cup -voitoista näyttöä, joten lauantaina näemme kuka on loppujen lopuksi kovempi pelaaja.

Ville Määttä ei pelkää ketään.

Lähden taskut tyhjänä Oulusta, katsotaan montako SirSiläistä sinne pelin aikana sujahtaa

Ville Määttä

Mikäli olet pohjoisessa ota suunnaksesi Pellon Urheilukenttä, sillä jalkapallo on parasta paikan päällä, varsinkin kun Villan Pojat pelaa.

Sirkkakosken Sisu – Villan Pojat lauantaina 11.6. klo 14.00