Oulun derby keskiviikkona

Oulun Tarmo on todella kokenut joukkue, tulee olemaan todella vaikea peli.

Lentävä manageri Pasi Laukka

Näin kuvaili puheenjohtajamme Pasi Laukka ennakkoon PAMin isännöimää keskiviikon koko kaupungin pysäyttävää paikalliskohtaamista Villan Poikien ja OuTan välillä.

Radio Kalevassa tiistaiaamuna vieraillut Laukka ei kuitenkaan ole pelaajiston tapaan ole lähtemässä kumartelemaan OuTan ex-superlupauksia (Mäntynenä sekä Veittikoski vain muutaman mainitakseni) vaan kaljupääkaksikko Lapinniemi ja Junkkari on valmis laittamaan saunan kuumaksi vastustajan keskikentälle.

Koko ilta tulee, olkoot vaikka OPA:lainen, niin se on pallo taikka mies.

Niko Junkkari

Sarjataulukko on armoton ja kerrankin edes hetkisen jokseenkin tasainen, mitä tulee joukkueiden välisiin pelattuihin otteluihin. Villan Pojat löytyy sarjataulukon sijalta 5. ja sarjan kovimmalla kuntopuntarilla varustettu Tarmo heti kärjen takana sijalla 2.

Tarmo on nykäissyt 4 pisteen etumatkan Poikiin.

Sarjataulukko on muutoinkin KTU:n alapuolella varsin kutkuttava, keskinäiset ottelut nousevat loppukauden otteluissa todella suureen arvoon. Voitolla Pojat nousisivat Tarmon takapuskuriin kiinni, mutta sitä vastoin tasapelillä taikka tappiolla kotijoukkueelle jäisi valtava vuori kiivettäväksi alkusarjan viimeiseen otteluun, kun Pojat matkustaa vierasjoukkueeksi Kelloon KTU:ta vastaan.

Ajatukset ovat kuitenkin toistaiseksi vasta ottelussa OuTaa vastaan, piste-eron ollessa kärkeen jokseenkin suuren oloinen 7 pistettä on kärjen tilanteen seuraaminen hyvin epäolennaista ja pelaaja-valmentaja Määttä onkin lykännyt nousujuomien ostamista ja käynyt hakemassa Urheilukauppa.Eu:sta uuden fläppitaulun Kempeleessä hajotetun tilalle.

Joukkueen kokoonpano on keskiviikon otteluun lähes optimaalinen, Eeli Sissosen siirto Helsinkiin Puistolan Urheilijoihin saatiin maaliin, seurasihteeri Timo Hoikkala odottaa Saludopakettien saapumista lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Seura haluaa kiittää Eelin panoksesta Villan Pojissa (0+0=0) ja jos mahdollista niin pelisukat ja shortsit voisit palauttaa, jos tätä luet!

Yleisö rakastaa Villan Poikia. Kuvassa seuran futsallegengat Miikka Pelkonen ja Ville Rautio.

Ottelu tullaan näyttämään myös tuttuun tapaan seuran YouTube-kanavalla. Tuotanto Visiokonsulttien laadukasta käsialaa. Äänessä jälleen rakastettu selostaja/Kommentaattorikaksikko Jani Keinänen sekä Topias Setälä. Linkki lähetykseen https://youtu.be/icHI_ZW20mY

Villan Pojat – Oulun Tarmo 3.8. klo 19.30 Pateniemen Tekonurmi