Paikallisottelun huumaa Pateniemessä

Torstain iltavaloissa pelataan taas, kun Villan Pojat pääsee vieraspelien jäljeen isännöimään Tervarit-j/JuPaa.

Vastustajaksi saapuva JuPa on monelle Nelosta seuraavalle tuttu joukkue vuosien varrelta. Nykyinen pelaajisto kuitenkin koostuu lähes täysin Tervareiden junioripolun käyneistä nuorista miehistä ja edellisillä kausilla esiintyneet pelurit ovat siirtyneet uusien haasteiden pariin. Tämä tieto otettiin keväällä ilolla Villan Poikien riveissä vastaan, sillä niin iso piikki lihassa JuPa vuosien varrella on vastustajana ollut.

Villan Pojat porskuttaa edelleen viiden kierroksen jälkeen tappioitta, mutta tasaisessa Nelosessa kahden tasapelin rasittamina se ei riitä sarjataulukossa kuin neljänteen tilaan. Vieraaksi saapuva Tervarit on sarjan ollessa noin puolivälissä jumiutunut taulukossa viimeiseksi kolmen pisteen turvin.

Vielä tässä vaiheessa kautta joukkue oli yhtä hymyä. (KTU – Villan Pojat)

Kotijoukkue on otteluruuhkassa menettänyt loukkaantumisten ja siviilikiireiden vuoksi kapeasta pelaajaringistään useita pelaajia. Varmuudella ottelun joutuvat väliin jättämään Vatche Alexanian, Peter Sapiano, Kamal Arifi sekä Tuomas Kleemola. Pienistä vaivoista kärsivien Joni Broströmin, Juha Salmelan ja Valtteri Impolan pelikunto selviää ottelupäivänä.

Kahdesta peräkkäisestä pistejaosta sekä kärjen karkaamisesta huolimatta Villan Poikien tavoitteena on edelleen sijoittua sarjassa nousuun oikeuttaville sijoille. Sarjakautta ollessa jäljellä enää vain kuusi kierrosta tulee tasapelit kääntää voitoiksi ja pistää painetta sarjassa yläpuolella olevien joukkueiden suuntaan.

Villan Pojat-OTP – Tervarit-j/Jupa

Torstaina 20.8.2020 19:45

Pateniemen tekonurmi