Paineitta kohti tulevaa

Uusi viikko käynnistetään maanantai-illan modernilla klassikolla Villan Poikien kohdatessa Pateniemen kotipyhätössä kaukaa Kempeleestä saapuvan Ajax Sarkkirannan.

Vuosien varrella neljä kertaa aikaisemmin kohdanneet joukkueet ovat pelanneet keskenään tasaisia otteluita, ennen maanantain ottelua sarjataulukossa joukkueet ovat pisteen päässä toisistaan Ajaxin löytyessä 4. sijalta, kun Villan Poikien mollivoittoinen pelivire on pudottanut joukkueen jo kuudenneksi.

Fc Raahen sunnuntain voitto HauPasta siirtää raahelaiset Villan Poikien tavoittamattomiin, joten kotijoukkue voi pelata kauden kolme viimeistä ottelua vapautunein mielin vailla huolta sarjasijoituksesta. Lisää poissaoloja ei ennakkoa kirjoittaessa ole ilmennyt maalivahti Heikki Havanan poissaoloa lukuunottamatta.

Sarjan vaarallisimpiin laitureihin kuuluva Tuomas Heliste ennakoi ottelua näin: ”olen todella pettynyt omaan ja joukkueen esityksiin viime viikkoina, pystymme paljon parempaan. Ajax saa olla maanantaina varuillaan, lupasin heti OuTa-tappion jälkeen joukkuekavereilleni tekeväni seuraavassa pelissä ainakin kaksi maalia, tällainen löntystely ei voi jatkua”

Kykeneekö Ajax nollaamaan pallollisesti ääritaitavan Tuomas Helisteen?

Tule siis maanantaina Pateniemen iltavaloihin katsomaan kuin Villan Pojille käy, ilmainen sisäänpääsy ja viihdyttävän jalkapallon takuu.

Villan Pojat-OTP – Ajax Sarkkiranta

Pateniemen tekonurmi

Maanantaina 7.9. 19:30