Pojat haastaa OsPan

Vasta kun somereportteri on saanut edellisen otteluraportin ulos, niin perään pääsee kirjoittamaan jo uutta otteluennakkoa!

Keskiviikkona Villan Pojat saa heti viikonlopun kauden avaustappion jälkeen mahdollisuuden lähteä rakentamaan uutta itseluottamusta ja voittoputkea Oulunsaloon, kun vastaan asettuu viime vuonna Kolmosesta alaspäin valahtanut Oulunsalon Pallo.

Lauantain ottelussa pohjoisessa kapealla miehistöllä pelanneet Pojat saavat jalkeille jo jokseenkin tutumman pelaajarosterin, jossa saatetaan nähdä myös uusi Villan Pojat debytantti! Iloisia uutisia kaikille etäkannattajille Ikaalisissa tuottaa myös maagisen Jaakko Nissilän paluu punanuttuun ulkomaan komennuksensa jälkeen.

Keskiviikon vastustaja OsPa tuli Villan Pojille tutuksi jo harjoituskauden kohtaamisessa Garam Masala -areenalla, jossa oulunsalolaiset juoksivat Poikien yli tylyin 6-2 -lukemin. Nelosen sarjataulukossa joukkueita erottaa kuuden ottelukierroksen jälkeen kaksi pistettä Villan Poikien ollessa sarjataulukon kolmannella sijalla ja OsPan majoittaessa sarjasijaa 6.

Keskiviikon ottelupari on myöskin sarjassa kaksi vähiten maaleja päästänyttä joukkuetta molempien nojatessa vahvaan maalivahti- ja puolustuspeliinsä. Pojat ovat päästäneet selkänsä taakse 5 maalia, kun sitä vastoin OsPa on joutunut kaivamaan pallon maalistansa vasta vaivaiset kaksi kertaa.

Tuomas Helisteen taikasaapasta tarvitaan keskiviikkona.

Vaikka sarjataulukko näyttääkin aurinkoiselta punaisille tässä kohtaa pelikautta, niin ennätystasaisessa Nelosessa jokainen piste, mieluusti kolme on elintärkeä nousutaistelua silmäillen. Jokainen nollan pisteen pelikierros tarkoittaa armottomasti heikentynyttä sarjasijoitusta taulukossa.

Tule siis hemmottelemaan itseäsi keskiviikkona Oulunsaloon, kun Nelosessa mennään vielä hetki ennen keskikesän parin viikon pelitaukoa.

Oulunsalon Pallo – Villan Pojat keskiviikkona 15.6. klo 19.30 Oulunsalon tekonurmi.