Vieraita Muhokselta

Villan Pojat saa tiistaina vieraakseen Ponkilan Panttereiden kakkosjoukkueen Pateniemen nurmelle 19.30 alkavassa ottelussa.

Vauhti sen kuin kiihtyy, kuin Matin ja Tepon laulussa konsanaan punaisten pelatessa alkusarjan toiseksi viimeisen kotiottelunsa Pateniemessä PonPa 2:sta vastaan. Kauden avauksessa pisteet lähtivät Muhokselta kohti Oulua numeroin 1-3.

Poikien kausi on kulkenut komeassa myötätuulessa muutamaa kompurointia lukuunottamatta ja joukkueella onkin tiistaina mahdollisuus varmistaa paikkansa lopullisesti sarjan neljän parhaan joukossa ja siirtää jo hiukan katseita kohti kauden huipennusta ylempään loppusarjaan.

Vierailija Panttereiden kausi on sen sijaan ollut haastavampi; uutena joukkueena sarjaan tullut joukkue on hyvänä päivänä kiusannut niin Ärjyä kuin Villan Poikiakin, mutta sekaan on mahtunut myös suurinumeroisia tappioita. Joukkueen pelaajisto muuttuukin otteluista toiseen paljon ja kentällä voidaan nähdä hyvinkin mukana myös kovallakin ansioluettelolla varustettuja edustusjoukkueen pelaajia.

Miikka Koivuniemi oli tehokkaalla pelipäällä viimeksi kun joukkueet kohtasivat.

Villan Pojat saa otteluun täyden listan pelaajia ja Jonay Gonzalezilla olikin kova työ valita lopullinen kokoonpano otteluun, sivuun ottelusta jäävät muun muassa Tommi Welling sekä loukkaantumisista kärsivät Lauri Suutari, Tuomas Turunen ja Valtteri Impola. Ilahduttavia uutisia sen sijaan kuullaan maalivahtirintamalta Jesse Ivanoffin tehdessä paluun pelaavaan kokoonpanoon.

Villan Pojat – PonPa2 27.7. klo 19.30 Pateniemen nurmi.