Viimeinen puristus Pateniemessä

Huomenna lauantaina laitetaan Villan Poikien pelikausi pakettiin Pohjois-Suomen Nelosessa. Kauden viimeiseen otteluun saapuu vieraaksi noususta taisteleva Oulunsalon Pallo.

Viimeisimmän kahden kuukauden pelit ovat sujuneet Pojilla sellaisessa alamäessä, että heikompaa hirvittäisi. Voittojen kiertäessä joukkueen kaukaa on joukkueen henki pysynyt kuitenkin positiivisena, vaikkakin myönnettävää on, että osalla pelaajista on ainakin toinen silmä jo käännetty tulevaan futsalkauteen pelien muuttuessa panoksettomiksi.

Lauantain päätöskamppailuun jalkeille on kuitenkin saatu lähes täysi kokoonpano riippuen nuhapotilaiden pelikunnosta. Joukkueella on tuoreessa muistissa Oulunsalossa kärsitty rökäletappio, jossa Pojat romahti ennenkuulumattomalla tavalla toisella jaksolla.

Huomenna on kuitenkin uusi päivä, OsPa on ollut syyskierroksen kenties kuumin joukkue, joka on noussut pienoiselta takamatkalta taistelemaan ainakin teoreettisella tasolla sarjavoitosta, eikä tule varmastikkaan tätä jahtia lopettamaan ennen kuin huomenna on 90 minuuttia kellossa.

Kokoonpanossa tullaan näkemään pieniä muutoksia kauden aikaisempiin peleihin nähden ja paikan avauksessa ottaa pelihuumorinsa Kajaanista löytänyt Mika Mäntynen, joka saa vierelleen nuoren Hugo Hietajärven, joka on ottanut avauspaikan itselleen väkisin tultuaan mukaan joukkueeseen. Huhupuheet myöskään Janne Arolan avauskokoonpanon paikasta eivät ole ainakaan täysin tuulesta temmatut. Maalikuninkuutta pääsee aloituskokoonpanosta jahtaamaan Teemu Mattila. Samaan aikaan voimahyökkääjät Määttä ja Kleemola hakevat askelmerkkejä vaihtopenkin puolelta iskun paikkaa odottaen.

Janne Arola päässee huomenna koirankopistaan.

Maalissa ottelun aloittaa Vimpelinlaakson murhanhimoisen kotiyleisön sydämet puolelleen voittanut Heikki ”Hessu” Havana.

Tervetuloa päättämään Villan Poikien kausi Pateniemeen lauantain aamupäivän otteluun.

Villan Pojat – Oulunsalon Pallo lauantaina 1.10. klo 11.30 Pateniemi TN