Villan Pojat nuorekkaan OHF:n vieraaksi

Nyt sen voi varmuudella julistaa, syksyn saapuessa Ouluun Villan Pojat pelaa varmuudella Pohjois-Suomen Vitosen ylemmässä lohkokaaviossa noususta Neloseen.

Samaa voi sanoa myös tiistain vastustajasta Oulun HarrasteFutiksesta, joka keikkuu sarjataulukon kärkipaikalla voittaen kahta ottelua lukuunottamatta kaikki sarjakauden ottelunsa.

Etelälohkon sijoituksista riittää vielä pelattavaa, mutta tiistain ottelu Pateniemessä on ennenkaikkea molemmille joukkueille hyvä mittari millaista esitystä syyskuussa vaaditaan, jotta molempien joukkueiden himoama sarjanousu saavutetaan.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kuluvana vuonna jo kahdesti; kevään harjoitusottelussa Villan Pojat oli etevämpi luvuin 1-2 ja kesäkuun sarjataistossa pisteet jaettiin lukemin 2-2

Heikki Havana palaa maalinsuulle tiistaina.

Otteluun punaiset pääsevät totuttuun tapaan laajalla kokoonpanolla ja Jonay Gonzalezilla saattaakin olla edessä epämieluisa ilta pohtiessa nimiä, jotka jäävät kokoonpanon ulkopuolelle. Poissaoloista mainittakoon Jaakko Nissilän jättävän tämän(kin) ottelun väliin työesteiden vuoksi, seura pyytääkin kannattajia ja sponsoreita etsimään nuorelle miehelle työpaikkaa, josta ollaan toisinaan myös vapaalla. Poissa on myöskin Lauri Suutari, joka on ottanut lennon Koreaan, eikä todennäköisesti enää kuluvalla kaudella esiinny Villan Pojissa, seura kiittää Lauria mukanaolosta ja toivottaa pelaajan koska tahansa tervetulleeksi joukkueeseen takaisin!

Loukkaantumisista toipuvat vielä tiistain ottelun ajan Tuomas Turunen ja Valtteri Impola, edellisen ottelun sankarit Tuomas Kleemola ja Jesse Ivanoff ovat ottaneet irtiottoa arjesta ja suuntaavat kuluvalla viikolla omille teillensä lomailemaan.

Tervetuloa siis jälleen tiistaina Pateniemeen vierasotteluiden merkeissä, kun Vitosen kärkikamppailu potkaistaan käyntiin, futis on aina parasta paikan päällä.

OHF – Villan Pojat 3.8.2021 klo 19.30 Pateniemi Nurmi.