Tasapelien elokuu päätökseen

HauPa2 – Villan Pojat-OTP 2-2 (0-2)

Niin absurdilta kuin se kuulostaakin, tappiottoman Villan Poikien sarjakausi nousutaistelun osalta näyttää olevan ohi.

Haukiputaalla pelattu Nelosen ottelu tarjosi harvalukuisella putaalaisyleisölle jälleen kaksi hyvin erinäköistä peliesitystä Villan Pojilta.

Ensimmäisellä puoliajalla siipirikkoinen vierasjoukkue taisteli hienosti ja hyökkäsi terävästi vastaan, 0-2-tulos Teemu Mattilan ja Tuomas Helisteen maaleilla hieman imarteli punaisia, mutta mistään suuresta vääryydestä ei voine puhua ottelun siirtyessä tauolle.

15 minuutin tauko teki kuitenkin ihmeitä ja Pojat saapuivat kentälle pelokkaina ja virheitä pelkäävinä yksilöinä. Joukkuepeli oli tipotiessään ja peli eteni HauPan komennossa koko toisen puoliajan.

Tälläkin kertaa erikoistilanteet koituivat oululaisten kohtaloksi vapaapotkun jälkitilanteesta syntyneeseen kavennusmaaliin 82. minuutin kohdalla. Torstai-illan kruunasi 87. minuutilla vihelletty rangaistuspotku, jonka HauPan hyökkääjä pussitti tylysti alanurkkaan ohi voimattoman Heikki Havanan.

Tänään kapteeni Lapinniemi ei penkkiä päässyt kuluttamaan.

Loppuvihellyksen jälkeen kenttä oli täynnä pettyneitä miehiä, valmentaja Gonzalez pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa, sekä useampi pelaaja, joka oli jäänyt vähemmälle peliajalle sai tänään enemmän vastuuta. Erityisesti Mohammad Rahimi sekä Alizade Ruhulla esiintyivät edukseen.

Lepoa ei tällä kaudella juurikaan enää joukkueelle suoda. Kenties kaikkein rakkain kiistakumppani Oulun Tarmo tulee vastaan Pateniemen tekonurmella viikon päästä 3.9. 19:45. Tule siis nauttimaan hämärtyvästä syysillasta, kun Nelosen ehdoton viime vuosien klassikko pelataan. Kärkisijat eivät ole enää joukkueen omissa käsissä, mutta loppuun saakka taistellaan jokaisesta pisteestä. 🔥