Turunen ja Janné sopimuksiin

Villan Pojat hankkii lisää meri-lappilaista osaamista joukkueeseen, seura on solminut sopimukset puolustaja Verner Jannén (oik.), 25, sekä hyökkääjä Tuomas Turusen (vas.), 25, kanssa. Kaudella 2020 molemmat miehet pelasivat Joku paikallisen joukkueen (JPJ) riveissä. Vahvarakenteinen Janné tuo kaivattua jämäkkyyttää puolustuslinjaan ja väkkärämäinen Turunen tuo leveyttä hyökkäyspeliin Teemu Mattilan rinnalle.

Pintaraapaisua kaveruksista:

Millä mielillä uuteen joukkueeseen?

Verner: ”Hyvillä mielin, joukkueessa näyttää olevan hyvä henki ja kova asenne”. Tuomas: ”Erinomaiset tunnelmat, joukkue on ottanut hyvin vastaan ja valmennuksen näkemys tuntuu selkeältä”.

Mitkä ovat vahvuutesi pelaajana?

Verner: ”Pelinlukutaito, puolustuspään pelaaminen ja periksiantamattomuus”. Tuomas: ”Hyökkäystietoituus ja ajoitus maalin edessä, toki myös maalin teen mikäli siihen tilaisuuden saan”.

Mitä muita harrastuksia on futiksen ulkopuolella?

Verner: ”Musiikki ja soittaminen on futiksen lisäksi lähellä sydäntä”. Tuomas: ”Musisointi myös täällä, toisinaan eksyn myös kuntosalille käsiä heiluttamaan”.

Ja lopuksi tärkein, eli mikä biisi tulee pukukopin musiikkivastaava Helisteen lisätä soittolistaan?

Verner: ”Audioslave – Your Time has come”. Tuomas: ”Metallica – The king that should not be”.

Nämäkin komeat karjut ovat nähtävissä kauden avaavassa Puleward Cityä vastaan pelattavassa ottelussa 14.5. Pateniemessä, lisää pelaajaesittelyjä tulossa pitkin huhtikuuta kannattajia ilahduttamaan.