Villan Pojat hakee päävalmentajaa!

Pohjois-Suomen Nelosessa kaudella 2023 pelaava Villan Pojat hakee uutta vastuuvalmentajaa johtamaan pelaajistoa kohti Nelosdivarin kärkikahinoita.

Kaudella 2022 kuudenneksi Nelosessa sijoittuneet Pojat selvittivät edellisen kesän ilman täysipäiväistä (ja -päistä) päävalmentajaa Ville Määtän ollessa eniten äänessä. Taustalta Määttä sai tulitukea Tuomas Kleemolalta, Mikko Lapinniemeltä, Ville Lindholmilta ja kesken kesän Helsinkiin takaisin työnnetyltä Eeli Sissoselta.

Pelaajiston ja valmennuksen omastakin toiveesta tulevalle pelisesongille seura on kuitenkin rekryämässä päävalmentajaa, joka keskittyisi täysin valmentamiseen ilman pelaamisen tuomia häiriötekijöitä.

Seura etsii toimintaansa sitoutunutta henkilöä, jolla on halua olla mukana kehittämässä seuraa eteenpäin kohti korkeampia sarjatasoja. Joukkue koostuu noin 25 pelaajasta, jota valmentajana on mahdollista päästä muokkaamaan omansa näköiseksi. Seurassa on kuuden toimintavuoden aikana tyypillisinä elementteinä ollut hyvä pelihuumori ja positiivinen ilmapiiri, jota seura haluaa vaalia myös jatkossa. Toiveena uudelta valmentajalta olisikin ottaa huomioon alasarjajalkapallon ja harrastuksen realiteetit, joissa asioita tehdään tosissaan ja tavoitteellisesti, mutta pilke silmäkulmassa säilyttäen.

Pesti sopii mainiosti niin urapolkuaan hakevalle tulokkaalle, kuin myös kokeneemmalle valmentajalle, tärkeintä on halu olla kehittämässä seuran toimintaa eteenpäin valmentajan roolissa ja kykyä sitoutua seuran toimintaan 2-3 kertaa viikossa tammikuusta 2023 alkaen, päättyen pelikauden loppumiseen lokakuuhun 2023. Luonnollisestikin ymmärrämme niin pelaajien kuin myös muiden seuratoimijoiden siviili- ja työelämän tuomat päällekkäisyydet, jolloin estymisiä harjoituksista sekä otteluista voi tulla itse kullekkin.

Seurana Villan Pojat tarjoaa valmentajalle vakaan toimintaympäristön toimia, jossa pelaajisto on kilpailukykyinen pelaamaan kärkisijoista Nelosessa kaudella 2023. Seura tarjoaa myös mahdollisuuden kouluttautua Palloliiton kautta valmentaja eri koulutusohjelmien kautta. Päävalmentajalle maksetaan seuran puolesta myös erikseen sovittava palkkio.

Vapaamuotoiset hakemukset (palkkatoiveineen) taikka mahdolliset lisäkysymykset seura toivoo lähetettävän mahdollisimman nopeasti sähköpostiosoitteisiin tuomas.kleemola1@gmail.com ja/tai pasi.laukka@ouka.fi tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.