Siipirikkoinen Villan Pojat Herculeksen vieraaksi

Huomenna aurinkoisessa Pateniemessä Villan Pojat kohtaa toista kertaa Hercules/Young Boysin, ottelu alkaa 17.30.

Torstaina Villan Pojat matkaa kauden lyhimmälle vieraspelireissulle, kun punaiset kohtaavat kokeneen Hercules/Young Boysin toistamiseen tällä kaudella koronapandemian runteleman epätasaisen otteluohjelman vuoksi. Asetelmaa voi pitää hiukan huvittavana Poikien pelattua torstain jälkeen niin Herculesta, kuin Ärjyä vastaan molemmat alkusarjan ottelunsa, kun samaan aikaan useampi sarjan joukkueista on kohtaamatta ensimmäistäkään kertaa kesän aikana.

Villan Pojat tarjosi edellisessä kohtaamisessa Herculesta vastaan kotiyleisölle maalijuhlat pistämällä palloa maaliin täyden tusinan verran, joten voisi olettaa ottelusta tulevan Pojille helpot pisteet. Paljon on kuitenkin tapahtunut punaisten leirissä muutaman viikon aikana, moni pelaaja on estynyt jo klassikoksi muodostuneiden kesälomareissujen ja työvuorojen vuoksi, joten espanjalaisvelho Jonay Gonzalez joutuu kesän ensimmäistä kertaa operoimaan kapeammalla materiaalilla.

Sami Paloniemi tekee paluun kokoonpanoon.

Kokoonpanoon paluun tekevät pitkin kautta poissa olleet Sami Paloniemi, Joni Broström sekä Tuomas Kleemola, myöskin keväällä työkiireiden vuoksi vähälle peliajalle jäänyt Tommi Welling pistää nappulat jalkaansa ja taistelee avauskokoonpanon paikasta torstain otteluun.

Hyökkäyspäässä on joukkueella laatuvajetta, olen sanonut valmentajalle, että jos tarvitset hyvää maalintekijää, niin tässä sinulla on sellainen.

Kaudella 2012 Pattijoen Tempauksessa 11 maalia tehnyt Tuomas Kleemola

Ota siis torstaina suunta Pateniemeen, kun Villan Pojat pelaa, jalkapallo on parasta paikan päällä ja luvattu auringonpaiste ei varmasti tee ottelusta yhtään vastenmielisempää seurattavaa.

Hercules/Young Boys – Villan Pojat Pateniemen nurmi 8.7. klo 17.30.