Lauantaina kotiavauksessa vastassa OuJK

Villan Poikien kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina 29.5. Rajakylän Talvikkipuistossa, jossa vastaan asettuu paikalliskamppailussa Oulun JalkapalloKlubi.

Ottelu on molemmille joukkueille kauden toinen, Villan Pojat kaatoi kauden avauksessa vieraskentällä PonPa2:sen lukemin 1-3, kun vastoin OuJK kärsi suurinumeroisen 9-1 tappion OHF:n vieraana.

Poikien kokoonpano kokee lauantaiksi useita muutoksia keskiviikon peliin verraten, avauspelin sankarit Havana ja Koivuniemi ovat ottelusta sivussa, samoin puolustuksesta Petros, Gurung, Kleemola ja Alexanian. Vastuuta sen sijaan saavat edellisestä ottelusta sivussa olleet Welling, Junkkari ja Paloniemi, joten Koivuniemen isoja saappaita täyttämään pelimiehiä kuitenkin löytyy. Maalissa sarjadebyytin saa Jesse Ivanoff.

Vatche Alexanian huilaa keskiviikkoisen ulosajonsa myötä seuraavat kaksi ottelua.

Totuttuun tapaan lauantain ottelusta sopii odottaa vaihe- ja maalirikasta kamppailua, mahdollisesti rangaistuspotkuja, mutta toivottavasti tuomarin ei tarvitse taskustaan punaista korttia kaivaa. Kotijoukkueelle ottelusta kelpaa vain ja ainoastaan täydet kolme pistettä, tervetuloa katsomaan jälleen viikonloppuna Vitosen viihdyttävintä jalkapalloa.

Villan Pojat – OuJK 29.5. klo 15.00 Talvikkipuiston TN.